Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Concurs de Cartells Festa Major 2022

 

TWITTER.png

La Comissió de la Festa Major ha decidit aquest any tornar a organitzar el Concurs de Cartells de la Festa Major d’aquest any que se celebrarà el 26, 27, 28 i 29 d’agost.

El termini de presentació serà fins el 22 de maig. Les obres es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament en el següent enllaç. On també es poden consultar les bases del Concurs. Cada concursant haurà de presentar només una proposta de cartell, les obres hauran de ser originals i inèdites amb una tècnica lliure i s’adjuntaran a través de la mateixa Seu amb un PDF que haurà d’anar amb pseudònim.

Un cop finalitzat el termini, la Comissió de la Festa Major mirarà que totes les obres compleixen els requisits i les valorarà en funció dels següents criteris: idoneïtat temàtica, qualitat artística i tècnica, originalitat i creativitat, i que garanteixi la igualtat de gènere. Del resultat d’aquesta puntuació en sortiran els 3 finalistes.

Finalment, els tres treballs finalistes es sotmetran a la votació popular que serà la que decidirà la imatge guanyadora d’aquest any. Les obres estarà exposades al web ripollet.cat de l’1 al 7 de juny. El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el 9 de juny a les 19 hores al Centre Cultural, moment en que es donarà a conèixer l’autoria del cartell. A la persona guanyadora se li atorgarà un premi de 600 euros.