Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sistemas AVC

Sistemas AVCPoliuretà SOAL*6 -SA 111: Massilla acrílica, mono-component especial per a farciment d'esquerdes. -LA SEVA 121: Elastòmer de silicona mono-component que al reticular es transforma en una massa elàstica de molt bones propietats mecàniques. S'aconsella el seu ús per a segellat d'alumini i cristall. -EL SEU 122: Silicona mono-component d'alt rendiment sense dissolvents (gran adherència i elasticitat) aconsellada per al segellat de juntes entre alumini lacat i cristall, i alumini lacat. -SN 132: Silicona neutra especial per a PVC, que també dóna grans resultats per al segellat de juntes entre alumini i ciment, guix, etc. -Escumes de poliuretà SOAL*6: Escuma de poliuretà expandit de gran densitat, per a la seva aplicació amb cànula o pistola. -Corredisses -Convencionals i de tipus europeu. Gran gamma de kits, pelfes, rodes, tancaments embotits i tiradors (amb i sense clau). Matrius per a puntes de tancaments embotits en qualsevol corredissa. -Cremones amb tancaments multi-punts per a corredisses europees. -Corredisses elevades. Sistema de ferramentes per a corredisses elevades de fins a 250 kg per fulla, amb tota la gamma de combinacions (fulla corredissa i basculant). -Practicables -Convencionals: tot tipus d'esquadres, gomes, manilles, panys, porters electrònics, tiradors, etc. Cremona seriï Iris, preparada per a qualsevol tipus d'obertura interior o exterior, complementada amb kits de muntatge per a qualsevol canal o combinació existent. Es mecanitza amb matrius adaptades a qualsevol sèrie. -Sèrie Europea: tot tipus d'esquadres, gomes (fulla, marc i per a vidres) per a totes les sèries. Àmplia gamma de kits per a practicable i oscil·lobatent capaç de solucionar tot tipus d'obertura.
Pany estàndard i de seguretat, amb barret fort desplaçat i tancaments adequats a cada sèrie. -Corredisses paral·leles. Diverses combinacions, amb un pes màxim de fins a 150 kg per fulla. - Productes complementaris -Adhesius: cianocrilat per a juntes de cautxú i EPDM. -Sistemes de fixació: cargols, tacs rebladures i rosques. -Xapa d'alumini: mesures 3000 x 1250 i 2000 x 1000, en diversos espessors i en qualsevol color RAL. -Comandaments a distància: per a obertura de finestres i portes, manuals i elèctrics. -Panys antipànic. -Tanca portes aeris. -Panell per a porta "ALUPORTA", compost per xapa d'alumini i motllures de 2 mm d'espessor, amb escuma de poliuretà injectada en el seu interior. Novetat!!! Nou catalogo amb panells de disseny i màxima actualitat, incorporant l'acer inoxidable com element innovador. -Panells porta d'alumini estampats: plafons per a portes d'alumini elaborats en xapa de 2 mm, amb dibuixos estampats, i interior d'escuma de poliuretà injectada a alta pressió (110 Kg/m3). Lacats en color ---- blanc (RAL 9010) i possibilitat de lacar en qualsevol altre color de la gamma RAL, així com en imitació fusta. -Bipanells per a portes, composts per fusta en l'interior i alumini exterior. -Accessoris de llautó acabat en PVD: accessoris per a portes d'exterior (poms, tiradors, etc), amb terminació en PVC, nous sistemes en tractament de superfícies que protegeix l'article de la corrosió, abrasió i dels agents atmosfèrics, garantint la inalterabilitat de lluentor i color durant 25 anys. Amb aquest recobriment se soluciona l'etern problema dels articles de llauto.
-Policarbonat cel·lular: transparent i opac. Diferents espessors. -Panell Sandwich per a cobertes, de xapa galvanitzada o blanca, amb escuma de poliuretà injectada en el seu interior. -Maquinària: tronadores, fresadores, bancs de muntatge, bancades mil·limetrades, etc. Compressors d'aire comprimit de primera qualitat ABAC. -Eines elèctriques Atlas Copco (Milwaukee). Eines de mà elèctriques de gran qualitat com serres-sabre, martells electro pneumàtics, trepants, caladores, etc., tot això en diferents potències i models. -Eines pneumàtiques Larwing: eines de mà pneumàtiques com trepants, cargoladors, etc. -Eines de mà Palmera. Àmplia gamma en eina manual com tornavisos, llimes, enformadors tisores, alicates, claus Allen, etc.
Telèfon
93 580 36 02
Correu electrònic
sistemasavc@infonegocio.com
Categoria
Comerços
Codi postal
08291