Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Open idiomas

Open idiomas


TRADUCCIONS EN TOTS ELS IDIOMES

Idiomes: Traduïm a tots els idiomes europeus i també a un gran nombre d'idiomes de la resta del món: àrab, hebreu, xinès, japonès, coreà, etc.

QUALITAT I RIGOR LINGÜÍSTIC

Tots els nostres traductors són professionals que tradueixen exclusivament cap a la seva llengua materna. Tenen l'experiència i els coneixements requerits per traduir els documents que el client ens confia.

Quan les especificacions tècniques del text ho requereixen, recorrem a institucions i especialistes del camp corresponent: metges, juristes, químics, entre d'altres, ens aporten la seva col·laboració.

Confeccionem lèxics per a clients habituals amb la finalitat de fer servir sempre la mateixa terminologia.

Procurem que sempre sigui un sol traductor qui tradueixi el vostre document. Si per motius d'urgència ens veiem obligats a dividir el document entre dos o més traductors, ens ocupem de la revisió del conjunt per homogeneïtzar-ne l'estil. En qualsevol cas, la totalitat dels treballs són revisats per un coordinador.

Open Idiomes és membre corporatiu de l'ATA i es compromet a respectar el seu codi professional d'ètica i conducta.

TERMINI DE LLIURAMENT RESPECTAT ESCRUPULOSAMENT

Aquest és un aspecte fonamental que diferencia una bona agència de traduccions d'una altra. La millor manera de complir consisteix a començar tots els encàrrecs quan es reben, sense esperar. Així doncs, sempre respectem el termini de lliurament estipulat pels nostres clients.
Traduccions comercials, jurades (legalització de documents), correcció de textos, interpretacions.
Telèfon
93 592 19 00
Persona de contacte
Jean Jacques Dubosc
Correu electrònic
open@open-idiomes.es
Categoria
Comerços
Codi postal
08291