Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Galva-contact, S.L.

Galva-contact, S.L.Línies d'acabat.

Galva-Contact, S.L., realitza els següents recobriments metàl·lics d'aplicació en la indústria elèctrica, automoció i de components electrònics:

Platejat electrolític a tambor.

La plata és un metall blanc, llustrós, molt dúctil i mal·leable, és el millor conductor de la calor i l'electricitat. Encara que químicament és poc activa ennegreix al contacte amb l'aire, per a evitar aquest problema pot realitzar-se un tractament de passivada. Per les seves propietats com conductor i la seva soldabilitat el platejat és un tractament molt adequat per a la indústria elèctrica i electrònica.

L'estany electrolític a tambor.

L'estany és un metall blanc argentí, molt benvolgut per la seva gran resistència a la corrosió, la seva bona conductivitat i la seva gran soldabilitat. La seva utilització està molt estesa com recobriment per a tot tipus de terminals elèctrics: automoció, electrònica, petit material elèctric...

Daurat electrolític a tambor.

L'or és el metall noble per excel·lència, el més dúctil i mal·leable, és un gran conductor de l'electricitat i molt resistent a la corrosió ambiental. Per les seves propietats és molt interessant en contactes per a telefonia i indústria electrònica.
Telèfon
93 691 78 03
Correu electrònic
galva-contact@telefonica.net
Categoria
Comerços
Codi postal
08291