Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Construcciones Juanes S.A.

Construcciones Juanes S.A.


Construcciones Juanes, S.A., constituïda al 1987. Actualment consolidada com a constructora d’edificis per als sectors industrial, serveis i vivenda, i associada amb diverses promotores, Construcciones Juanes, S.A., s’està convertint dia a dia en una de les constructores capdavanteres dintre la seva zona d’actuació.
Actualment, l’actuació de Construcciones Juanes, S.A., s’extèn per tota Catalunya, realitzant tot tipus de construccions.

En el sector industrial, Construcciones Juanes, S.A., destacacom una empresa amb un prestigiós “know how” i àmplia experiència en obra civil per a instal·lacions específiques en qualsevol ram de la indústria.

En l’apartat Serveis té referenciada una gran quantitat de realitzacions per als sectors d’Ensenyament, Assistencial, Esportiu, Aparcaments, etc. Relacionat amb aquest Sector, mereixen destacar-se obres de Rehabilitació, com el sanejament d’Aluminosi, restauració d’Edificis històrics i emblemàtics.

En el sector Vivenda cal destacar conjunts com la plaça Adelina Gregoriano de Terrassa, el de la plaça del Camp de les Peces de Parets del Vallès, o el de la plaça del Sol de Martorell, així com complexos hotelers a La Garriga i Sant Hilari Sacalm.
Telèfon
93 692 36 51
Categoria
Comerços
Codi postal
08291