Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Schlecker, Rambla Sant Jordi

Schlecker, Rambla Sant Jordi
AS - La marca europea
- convenç en preu i qualitat, exclusivament en els magatzems SCHLECKER

Això és!: Qualitat de marca de SCHLECKER per a famílies que saben el que volen!

La satisfacció dels nostres clients és l'objectiu principal del nostre treball. La mesura de SCHLECKER pel que fa a la relació preu-qualitat, es reflecteix també en les exigències que han de complir les marques SCHLECKER . per a això ens regim segons els desitjos dels nostres clients. Per exemple, ens adaptem a la creixents exigències pel que fa a la qualitat i al respecte del medi ambient, fabricant productes i empaquetatges que compleixin amb aquests requisits. A mitjà termini volem augmentar la nostra xifra de vendes a un 15%. La satisfacció dels nostres clients és nostre principal objectiu.

Quant a qualitat sempre: BÉ!

La marca europea SCHLECKER AS - convenç en preu i qualitat, exclusivament en els magatzems SCHLECKER .

Per a cada propòsit tenim el producte adequat per a la neteja de la llar. El producte exacte per a realitzar un determinat treball, li estalvia molt esforç. Productes de confiança que li facilitin el més possible les tasques de la llar sempre els trobarà en el seu magatzem SCHLECKER . Així, tindrà més temps per a si i per a la seva família.AS Productes per a la cura dental
L'AS gel dental de 75ml per a nens, d'alta qualitat, va ser qualificat com "molt bo" per la Fundació per al Control de Qualitat, el que demostra, que els productes AS són perfectament compatibles amb els articles de marca.

AS Aliments per a mascotes
Amb els aliments per a mascotes d'AS, els animals obtenen dia a dia tot el que necessiten. Els productes AS d'alimentació per a mascotes contenen totes les substàncies nutritives i reconstituents que són necessàries per a una alimentació sana a llarg termini i adaptada al tipus de mascota. Nosaltres combinem productes naturals seleccionats segons les necessitats de l'animal i els vam processar curosament. Els productes alimentosos per a mascotes AS es destaquen pels seus resultats excel·lents en l'avaluació d'acceptació. El nostre objectiu quant a l'acceptació dels nostres productes, és arribar a o fins i tot sobrepassar el nivell del líder en el mercat. L'èxit dels nostres productes demostra que sempre assolim aquest objectiu en l'elaboració dels nostres productes.

AS Assortit Premium para papers higiènics
Papers higiènics extremadament resistents i al mateix temps super suaus, fabricats a força de fresques fibres de cel·lulosa seleccionades. Les tecnologies més modernes per al processament i les fresques fibres seleccionades de cel·lulosa garantitzen la millor qualitat a preus atractius:
Sistemes de doble fibra: Suavitat i resistència en AS una capa. Microestampador: fins punts estampats per a una sensació d'extrema suavitat en la pell i major absorció.AS, Bodywave i Rilanja, línies per a la cura del cos:
La cura essencial per a la pell i el cos. Mitjançant la selecció de productes naturals extra suaus i respectuosos del PH de la pell, els productes de qualitat de SCHLECKER netegen i cuiden la pell de forma suau. Estudis actuals de la Fundació per al Control de Qualitat han demostrat clarament que podem competir amb altres productes de marca. En el test per a sabons de bany en l'edició del 07/99, el nostre sabó de bany suau Bodywave va obtenir la qualificació "BO". També resultem guanyadors en altra avaluació per locions corporals. En l'edició del 11/99 de la mateixa fundació vam obtenir la qualificació: "MOLT BO" per a la nostra loció corporal AS BODYLOTION de 400ml, amb la qual cosa és lluny el producte més barat entre els millors.

AS cosmètica solar
Els nostres articles AS de protecció solar són productes cosmètics moderns i de primera qualitat. La protecció solar AS promet una protecció òptima per a prevenir cremades i oferix una humectació intensiva. A causa de la seva alta qualitat pot competir amb altres productes de marca, com ho demostra el resultat del test de la Fundació per al Control de Qualitat, pel que fa a la crema solar AS amb factor solar 16. En aquesta avaluació sortim guanyadors.
Categoria
Comerços
Codi postal
08291