Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Condis

CondisL'any 1998 neix la nostra marca de productes CONDIS. Actualment amb més de 600 referències als nostres establiments.

Una marca acollida amb gran èxit pels nostres clients. Una gran selecció de productes que compleixen el compromís de qualitat i garantia, sempre al millor preu.

La dedicació exclusiva del nostre departament de qualitat, i dels nostres fabricants de reconegut prestigi, respon a totes les exigències del consumidor actual. La marca CONDIS és l'emblema de qualitat i confiança que el nostre client exigeix.
Els establiments Condis disposen de servei d'entrega a domicili, que et permeten gaudir de la comoditat de rebre la comanda a casa teva (compra mínima: 40 €). Aquest servei té un recàrrec de 4 euros per lliurament.

Condis posa al teu servei un àmpli equip de personal de repartiment, amb vehicles isotèrmics i tritemperatura que garanteixen la màxima qualitat del servei i dels seus productes.

Aquest servei a domicili està disponible a la majoria de botigues de Barcelona, Madrid i les seves àrees metropolitanes.
Telèfon
93 580 86 77
Correu electrònic
info@condis.es
Categoria
Comerços
Codi postal
08291