Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Catalana de Gel, S.L.

Catalana de Gel, S.L.La seva activitat està centrada en la fabricació i comercialització sota la marca BUGY BUGY de glaçons de gel per al consum humà, uns productes que elaboren per mitjà d’un procés totalment automatitzat a temperatures constants de 5 a -8 graus sota cero seguint estrictes controls de qualitat i seguretat, vigilant de forma molt estricte el tractament de l’aigua.

Els productes BUGY BUGY són distribuïts en blocs, cubs petits i l’estrella de la casa, glaçons de gel que es poden adquirir de forma individual en bosses de 2 Kg o en sacs de 5 bosses en envasos elaborats amb material que es pot reciclar amb consonància amb el profund respecte de l’empresa amb el medi ambient.

Per desenvolupat les seves activitats, Catalana de Gels, S.L. conta amb una plantilla integrada per una vintena de treballadors i disposa d’unes instal·lacions ubicades en la localitat de Ripollet (Barcelona) amb una superfície total de 2.000 m2 dividits entre la planta de producció, càmeres frigorífiques, oficines i magatzems, des d’on distribueixen els seus productes per mitjà d’una cartera de clients composada bàsicament per gasolineres i majoristes de Catalunya.

En un sector en el qual fins ara no s’havia produït la potenciació de cap firma en concret, BUGY BUGY s’encarrega d’una política basada en la qualitat del producte, l’eficàcia del servei i en l’enfortiment de les seves imatges corporatives per incrementar pas a pas la seva presència en els mercats on es present.
Telèfon
93 691 04 99
Persona de contacte
Albert
Correu electrònic
catalanagels@bugybugy.com
Categoria
Comerços
Codi postal
08291