Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Viatges Iberia

Viatges Iberia

Viatges Iberia conta amb més de 550 oficines de viatges repartides per tot el territori espanyol i segueix desenvolupant un programa d'implantació nacional, amb l'objectiu de seguir ampliant la nostra presència. La nostra filosofia és oferir al client final, la major oferta possible de viatges de qualitat.

Viatges Iberia conta amb una cartera de clients propera a les 4.500 empreses i manté relació amb altres 8.000, que constituïxen la seva clientela potencial. Concebem aquest servei com un veritable assessorament especialitzat i personal, revertint la nostra capacitat de compra i negociació en beneficis econòmics per als nostres clients.

La nostra experiència a planificar aquest tipus d'esdeveniments ens situa com una de les Agències de Viatge més reconegudes en l'organització de viatges d'incentius, convencions i simpòsiums. Hem seleccionat els millors professionals, capaços de crear equips sòlids i estables, amb experiència, creativitat i capacitat de comunicació.

Viatges Iberia és membre actiu de les grans organitzacions nacionals i europees en matèria d'organització de congressos. Oferim experiència i qualitat en la gestió total de Congressos de grandària mitja i gran. La Secretaria Tècnica i Científica de Viatges Iberia assumeix fins al menor detall de l'organització.
Telèfon
93 594 47 59
Persona de contacte
Gabriel
Correu electrònic
ripollet.santesteve22@viajesiberia.com
Categoria
Comerços
Codi postal
08291