Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pizzeria-Restaurant Sandacos

Pizzeria-Restaurant Sandacos
Quins horaris tenim?
Obrim de dilluns a dissabte per dinar i sopar i tenim la terrassa oberta per donar el servei de cafeteria, entre aquestes hores. La cuina és oberta de 1 fins a les 4 de la tarda i a la nit de 9 fins les 11 o 12 (divendres i dissabte).
Tenim carta tots els dies, i pizzes totes les nits i el dissabte a migdia.
Què volem oferir-vos?
Un espai acollidor, un xic més apartat del soroll del trànsit de cotxes, i ideal perquè els pares amb nens gaudeixin dels nostres plats mentre els menuts, ho fan d’aquest espai exterior gairebé aïllat, únic a Ripollet, com és la nostra terrassa amb gespa.
Un aparcament propi reduït, i amb facilitat per trobar lloc pels voltants per deixar el cotxe a tots aquells clients que no poden venir a peu.
Tenim un menú del dia què cal provar!
Oferim aquest servei, de dilluns a divendres, de 1 a 4 de la tarda i al preu de 9 € IVA inclòs, a més d’una carta estriada i periòdicament renovada.
Sandacos, espai sense fum.
Som pocs a Ripollet els restaurants i bars que, des de l'1 de gener del 2006, vàrem optar per deixar el tabac fora del restaurant. Nosaltres malgrat què aquesta decisió ens podia perjudicar en un primer moment, vam decidir no vendre tabac, i acollir-nos al que deia la llei. Si considerem que el tabac és nociu, per què no ajudar a què ho sigui menys pels nostres clients?. Si ho volen, els nostres clients poden fumar fora del local, a la nostra terrassa.
Què és SANDACOS?.
En essència Sandacos, és un espai sa. Podeu gaudir de l’esport del tennis, sobre la pista menys nociva per les articulacions, la terra batuda. També del menjar, dels espais, les sales, la terrassa i la gespa; dels sentits (no deixeu de provar de caminar descalços sobre la gespa, o sopar a la fresca de la terrassa). Gaudireu d'un lloc amb llum, sense fum ni soroll, a on volem que primi el gust, el tast, els sentits i la tranquil·litat sobre la quotidianitat, les presses, el soroll, el fum, el menjar de batalla…
El nostre defecte?
Ens han dit, hem sentit què som lents, però creiem que si al restaurant no podeu gaudir del menjar que pagueu, on penseu fer-ho?, i si ho feu per l'àpat, per què patir pel temps que trigueu en fer-lo?. A Sandacos tenim la convicció que les coses ben fetes s'han de fer amb cura i dedicació. Per aquest motiu, els nostres cuiners prioritzen el sabor, la qualitat, abans de la rapidesa.
Al vostre servei:
Com és preceptiu, tenim dos accessos adaptats per carrets de nadons i discapacitats.
Trobareu per grups nombrosos o celebracions, menús especials i una sala privada amb capacitat suficient per un nombre superior a quaranta persones.
Us recomanem: què si sou un grup de més de 4 persones, reserveu taula abans de venir. Per fer-ho, només cal passar pel restaurant al carrer Padró,1(cantonada Ctra. de Santiga) o telefonar al 93.691.57.57... Un consell, si sou de prop, deixeu el cotxe a casa. A l'anada, agafareu més gana i a la tornada, l'anireu paint!.
Els vostres suggeriments :A la nostra pagina web (www.sandacos.com) us agrairem que adreceu tot allò que considereu escaient fer-nos saber (restaurant@sandacos.com), i sempre us podeu dirigir als nostres treballadors per tal de donar-los el vostre parer sobre tot el que fem a Sandacos. Us ho agraïm.
Us esperem a SANDACOS.
Telèfon
93 691 57 57
Persona de contacte
Pius Ma Gassó Trosses
Correu electrònic
sandacos@sandacos.com
Categoria
Comerços
Codi postal
08291