Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Llar del nen

La Llar del nenL’habitació infantil reflecteix el gust i l’estil dels pares. Sigui quin sigui el vostre, a La Llar del Nen us aconsellarem i assessorarem perquè trobeu l’ambient ideal per al vostre bebè.

Des de trones fins a coberts, des de robots de cuina fins a pitets, des d'extractors de llet fins a escalfa biberons. A La Llar del Nen podreu trobar tots els accessoris i complements perquè l’alimentació sigui gairebé com un joc.

Passejar amb el bebè és una de les coses que espera tota la família amb il·lusió. Per això s’ha d’escollir el cotxet que millor s’adapti a les necessitats de cadascú, sense oblidar el bon gust i l’estil propi.

El bany és, des del primer dia, un moment de diversió i relax. A La Llar del Nen us mostrarem tot tipus de banyeres i accessoris perquè aquell moment sigui el més còmode i divertit.

A La Llar del Nen es preocupa molt la seguretat dels bebès. Una bona elecció en la cadireta del cotxe, en relació amb les necessitats de cada etapa del nen, és la millor garantia de seguretat i protecció en els desplaçaments amb cotxe.

El joc és una part fonamental en el desenvolupament del bebè. Les joguines de primera infància estimulen els sentits i ajuden al bebè a conèixer el seu entorn.
Telèfon
93 691 99 27
Persona de contacte
Rebeca
Correu electrònic
lallardelnen@hotmail.com
Categoria
Comerços
Codi postal
08291