Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Barragán e Hijos

Barragán e Hijos


Matisat d'ampolles i envasos de vidre per a Alimentació i Perfumeria.
El procés s'inicia amb l'arribada de les ampolles en medis de transport diversos, procedents de diverses zones del territori nacional i de l'U.E. En una jornada, pels molls de descàrrega es poden moure entre 300.000 i 400.000 ampolles. Una vegada les ampolles s'han situat a la cadena de matisat, mitjançant un sistema que permet manipular ampolles de tot tipus, son tractades fins a aconseguir l'acabat desitjat. Un control de qualitat posterior permet detectar qualsevol defecte que s'hagi produït durant el procés de matisat.

La sortida de la línia de producció disposa d'un mecanisme de rentat automàtic que elimina qualsevol residu de materials que pogués quedar a la superfície; d'aquesta forma s'aconsegueix un acabat més agradable pel consumidor. Una vegada ha terminat el procés, les ampolles passen per varies turbines d'assecament, a les quals els nostres tècnics realitzen un control de qualitat addicional a l'acabat final.

Amb la utilització de la maquinària precisa, els nostres especialistes recullen les ampolles, que son paletitzades pel seu posterior retractilament i segellament, proporcionant una perfecta i segura subjecció pel seu posterior emmagatzematge i transport al punt de destí. Mitjançant el control oportú, cada partida queda perfectament identificada per a la seva posterior classificació. Podríem considerar el nostre treball terminat una vegada efectuat el lliurament del producte, però la nostra preocupació va més enllà, fins que el client no ha comprovat el nostre treball, no donem per finalitzada la missió que ens ha estat encomanada.Pintat d'ampolles, flascons i complements de vidre especials per a perfumeria o altres usos.


L'empresa disposa de tres línies de pintat mitjançant la pintura en pols que poden absorbir una producció diària d'entre 20.000 i 25.000, segons pes i mida d'ampolles o flascons de perfumeria.

Els envasos ens els subministra el client nets i transparents.

El material es fabrica per lots mínims de 15.000 unitats.

Descriurem de forma succinta el que és la pintura amb pols:

La pintura en pols és una mescla homogènia de carregues minerals, pigments i resina en forma sòlida, que s'aplica amb equipaments especials i en cabines adequades, amb unes pistoles electrostàtiques especials per a pols, procés en el que la pintura es barreja amb aire i es carrega elèctricament, amb la càrrega elèctrica necessària per a que s'adhereixi al material. Aquestes partícules s'adhereixen a la superfície de la peça. Una vegada les peces estan recobertes de pintura passen a un forn de polimerització on son sotmeses a temperatura, per a aconseguir que la pols es fongui i reaccioni convenientment, formant una pel·lícula uniforme i resistent.

Les nostres tres línies estan preparades pel recobriment en pols de qualsevol envàs de vidre o ceràmic, a tota la gamma de colors RAL, sent la forquilla de fabricació la que està compresa entre Ø150 mm i alçada de 400 mm com estàndard, però gràcies al disseny del nostre sistema de transport podem admetre altres mides.

El procés lineal finalitza una vegada les ampolles o peces surten del forn i després de passar un control de qualitat exhaustiu es bifurquen cap a la línia de retractilament on s'aplica la funda en calent i es paletitza.

A partir d'allà, una vegada marcat i codificat el palet, passa a la zona d'emmagatzematge assignada per a la seva posterior expedició.
Telèfon
93 692 69 92
Persona de contacte
Alfonso Barragán
Correu electrònic
admin@barraganehijos.es
Categoria
Comerços
Codi postal
08291