Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 27 de gener de 2022

El Ple Municipal ordinari del mes de gener se celebra aquest dijous, 27 de gener, a partir de les 19 h, de forma telemàtica. Es podrà seguir en directe a Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 27 de gener, una nova sessió ordinària del Ple Municipal, que tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda de forma telemàtica. Les persones interessades podran seguir-lo en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), al web ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

L'ordre del dia compta amb 6 punts. Després dels primers punts de tràmit, el Ple municipal votarà l'aprovació definitiva del Reglament Orgànic Municipal, és a dir el ROM. Es tracta del document que especifica les diferents normatives que els grups municipals i els càrrecs electes han de seguir per al funcionament intern de l'Ajuntament.

El següent punt de l'ordre del dia que es debatrà serà la modificació d'alguns punts del contracte de serveis de recollida selectiva dels residus urbans, el seu transport i la neteja viària del municipi de Ripollet, per tal de poder implantar el sistema de recollida porta a porta en els pròxims mesos. Aquesta modificació no implica un augment del cost del contracte.

Per últim, es debatrà la constitució d'una Comissió de persones amb discapacitat, que serà un òrgan participatiu i consultiu. Aquesta comissió, formada per institucions, entitats i persones particulars, tindrà la funció d'estudiar, proposar i assessorar en l'àmbit de polítiques que poden afectar el col·lectiu de persones amb discapacitat.

El Ple acabarà amb el punt de precs i preguntes dels grups municipals de l'oposició a l'equip de govern.