Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 24 de novembre de 2022

El Ple Municipal ordinari del mes de novembre se celebra aquest dijous, dia 24, a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. Es podrà seguir presencialment i en directe a Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, 24 de novembre, una nova sessió del seu Ple Municipal, que tindrà lloc a partir de les 19 h, a la Sala de Plens. L'ordre del dia compta amb 7 punts, entre ells dues mocions. Les persones interessades poden seguir el Ple Municipal en directe, a la mateixa Sala de Plens, a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), a ripolletradio.cat o al canal de Youtube Ripollet TV.

El Ple Municipal començarà debatent un increment salarial de l'1,5% per a tot el personal municipal, tant laboral com funcionari, i per a la plantilla de l'empresa pública Genera, d'acord amb el Reial decret de l'Estat que permet pujar-lo. El següent punt que es durà a votació és la renúncia d'un particular a la concessió d'una parada del Mercat Municipal.

Tot seguit, es passarà a l'apartat de les mocions, on es presenten dues. Per una banda, el grup municipal de Som Ripollet presenta una moció sobre el Tribut Metropolità, en la qual demana a l'AMB que se suspengui la seva implantació aquest pròxim 2023 i es facin les modificacions que n'ha reclamat el Síndic de Greuges. Per altra banda, el grup municipal de Decidim presenta una altra moció en la qual demana més recursos per als municipis per part de la Generalitat i el Govern d'Espanya per tal de fer front polítiques feministes i de prevenció de la violència que pateixen les dones, en el marc de la commemoració del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

JS